Зеленский закрыл завод Малышева.

У цій темі обговорюються теми, пов'язані з Україною, які не стосуються росіян.
Правила форума
Правила простые. Модерируется по усмотрению модератора так как все правила во время войны не опишешь. Если решаете в форум писать, то значит с этим согласились.

Если у вас есть желание и возможность поддержать мой проект, то вот реквизиты

ДОНАТ ДЛЯ РОЗВИТКУ КАНАЛУ: https://vladymyr-d.diaka.ua/donate
PayPal: war.in.ukraine.2022.channel@gmail.com
Монобанк: https://send.monobank.ua/jar/629iuGgnPi
Номер карти монобанк: 5375411200077613

Это позволит больше времени ему уделять. А сейчас на него уходит практически все время. Это и стримы в ТикТоке и Ютубе, ведение этого сайта и других каналов.

Ссылки на другие ресурсы моего проекта
https://www.youtube.com/@nepobarabanu4
https://t.me/nepobarabanu
https://www.tiktok.com/@nepobarabanu4
https://www.tiktok.com/@nepobarabanu6(резервный)
https://ok.ru/nepobarabanu
https://www.facebook.com/nepobarabanu

Так же вы можете поддержать мой проект заказав какую-то услугу в моей студии Домино. Подробнее здесь https://studio-domino.com/
Ответить
Аватара пользователя
Admin
Администратор
Сообщения: 1116
Зарегистрирован: 16 апр 2013, 18:01
Контактная информация:

Зеленский закрыл завод Малышева.

Сообщение Admin »

Попался такой пост в Фейсбуке

Решил сделать анализ. Буду делать по частям. Часть 1-я.
ЯК ЗЕЛЕНІ ЗНИЩУВАЛИ ОБОРОНКУ УКРАЇНИ
🔺 Завод ім. Малишева.
Танки
2014 - Порошенко дотримав слова: завод ім. Малишева латає «оборонку» в три зміни.
За Пороха Завод Малишева мав, окрім оборонного держзамовлення ще й зовнішньоекономічні контракти. Завод дуже часто, в ті часи, з 2014 по 2019 р. працював у три зміни, набирали нових працівників, як на робітничи спеціальності, так і в КБ... В КБ залюбки йшла молодь, бо зарплатня була привабливою. На кінець 2019 р. чистий прибуток Заводу Малишева (після уплати податків) складав більше 800 мільйонів грн.
Але вже восени 2019 почалися затримки зарплатні, змінили директора Заводу на "новоє ліцо"... І вже на весну 2021 року борги Заводу склали 1 мільярд 800 мільйонів грн.
За весь 2021 р. Завод зробив один танк "Оплот", майже без "начинки" - коробка з пушкою на гусенях, лише для того, щоб проїхатися на параді на честь 30 річчя Незалежності в Києві, та щоб ЗЕлена патороч, котра вбила Завод, змогла на фоні цього танку поторгувати своїм хлєбалом на відеокамери...
Січень 2022 - Найбільший розробник українських танків переведе чверть персоналу на одноденний робочий тиждень.
Так, в період з 2011 по 2019 рік завод імені Малишева дійсно виробляв танки "Оплот-Т" для Таїланду. Це був один з міжнародних контрактів, який виконував завод, і в рамках цього контракту було виготовлено 49 танків "Оплот-Т".

Однак, важливо зазначити, що виробництво та експорт танків для інших країн не виключає того, що завод також виробляв військову техніку для внутрішніх потреб України. Наприклад, в 2021 році був виготовлений образцово-показовий екземпляр танка "Оплот" для демонстрацій українським спецекспортером на міжнародних виставках і участі в показових іспитах для потенційних іноземних замовників.

Крім того, у 2022 році Міністерство оборони України оголосило про намір закуповувати танки "Оплот" для української армії, які вироблялися на заводі ім. Малишева【джерело】【джерело】. Це свідчить про те, що виробництво на заводі також було спрямоване на задоволення потреб української оборони.

До 2019 року, Завод імені Малышева, який є важливим виробником військової техніки в Україні, займався не лише виробництвом танків для експорту, а й виробництвом різних видів військової техніки для внутрішніх потреб України. Основними напрямками діяльності заводу були виробництво і модернізація бронетехніки, а також виготовлення інших типів важкого обладнання.

Зокрема, у періоді до 2019 року завод займався капітальним ремонтом пакистанських танків Т-80УД, а також підготовкою до виробництва корпусів для БТР-4 і БТР-3Е. Крім того, завод виробляв компоненти для сільськогосподарської техніки та інші продукти машинобудування. У 2017 році було оголошено про високий рівень завантаження агрегатного заводу у 2018 році, а також про плани по виробництву енергоагрегатів і відновлення складальної ділянки на базі дизельного заводу. У 2018 році на заводі також почалася підготовка до локалізованого виробництва корпусів для БТР-4 та БТР-3Е.

Однак, за даними на кінець 2019 року, завод зіткнувся з фінансовими труднощами, що відобразилося на зменшенні обсягів виробництва. Після завершення контракту з Таїландом, діяльність заводу у 2019 році зосереджувалася переважно на відновленні чотирьох танків БМ «Булат» і на планах щодо виготовлення запчастин для танків і двигунів.

За інформацією, яка стала доступною у 2019 році, Президент України Володимир Зеленський висловив здивування з приводу того, що завод ім. Малишева за попередні 10 років виробив лише один танк для Збройних Сил України. Це вказує на те, що більша частина виробничої діяльності заводу була спрямована на експортні контракти, а не на забезпечення потреб української армії【джерело】【джерело】【джерело】.

Вот еще статья Маніпуляція: В Україні ліквідують провідне оборонне підприємство «ЛУЧ» по теме поста в ФБ который разгоняется на пропорошенковских каналах.
Ответить

Вернуться в «Дискусії про Україну»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей